L’AMPA de La Minerva prescindeix de l’inflable per a la celebració de la seva diada

Assistents a la diada de l’AMPA de La Minerva en una imatge d’arxiu

La junta de l’associació de mares i pares del centre educatiu calellenc ha confirmat que diumenge no muntarà l’inflable al Passeig Manuel Puigvert, com sí havia fet en diades anteriors. En el seu lloc crearan un espai de jocs tradicionals, però la resta del programa es manté tal i com estava previst. La commoció per la mort d’una petita com a conseqüència de l’explosió d’un castell inflable a Caldes de Malavella n’és el motiu.

“N’hem utilitzat anteriorment amb els permisos i la seguretat corresponent, hi ha hagut un monitor de l’empresa fent-ne la supervisió, i mai hem tingut cap problema; però hem decidit que aquest any no, tot plegat és molt recent”, ha admès Ruth Soteras, vocal de la junta de l’AMPA La Minerva, en declaracions a Ràdio Calella TV.

La novena edició de la Diada de l’AMPA La Minerva començarà amb una gimcana que sortirà de l’escola i es traslladarà després al Passeig Manuel Puigvert. Hi haurà activitats per a les famílies, un dinar popular i un espectacle infantil a les quatre de la tarda.

La diada està organitzada conjuntament amb l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *