L’AMPA del Salicrú es concentra per demanar la 2a línia de P3

Un grup de mares i pares de l’AMPA de l’Escola Salicrú acompanyats per altres membres de la comunitat educativa d’aquest centre es concentren avui a les 13:30 hores davant dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Mataró.

Un grup de mares i pares de l’AMPA de l’Escola Salicrú acompanyats Allà faran una cassolada i lliuraran una carta adreçada a la consellera Meritxell Ruiz i a la directora dels Serveis Territorials, Carmina Pinya, en què demanen la segona línia de P3. Ho ha explicat la presidenta de l’AMPA del Salicrú, Mireia Ballester: “El que volem demanar és la segona línia de P3 del Salicrú, que de les 33 preinscripcions que hi ha hagut per a P3, 14 de germans i 19 de noves famílies que volen el model educatiu de l’escola”.

Tal i com deia Mireia Ballester, actualment s’han presentat 33 preinscripcions a P3; 14 de germans que ja estudien al centre i 19 de noves famílies que volen portar els seus fills a l’Escola Doctor Carles Salicrú. Ballester creu que Ensenyament hauria de fer dues classes amb 17 i 16 alumnes a cadascuna. Si finalment es queden amb una sola línia, perdran recursos i tindran una aula massificada: “Podríem tenir dues classes de 17 i 17 alumnes, que estaria molt bé i no perdrien recursos. El que ens diuen és que mantenim una única aula de P3, perdem recursos i tots els nens que sobren van a altres aules d’altres escoles que els pares no han escollit com a referent educatiu. I això tenint en compte que estem a fora del poble i que les nostres instal·lacions estan com estan, i que estem lluitant, ja ho sabeu, per l’escola nova”.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat va suprimir l’any passat una línia de P3. Actualment però les aules del centre educatiu calellenc tenen les ràtios òptimes amb 18 o 19 alumnes. Mireia Ballester anuncia més mobilitzacions si no aconsegueixen tenir la doble línia de P3 per aquest curs. Una doble línia, per cert, que sí els han promès un cop l’escola estigui al seu nou emplaçament de la fàbrica Llobet-Guri: “Ara ens hem posat en peu de guerra i a lluitar per la segona línia, i farem el que faci falta, i farem soroll on faci falta, com vam fer per l’escola nova, ja sabeu que sempre la «liem» i ara toca «liar-la» una altra vegada”.

A la concentració d’avui davant els Serveis Territorials d’Ensenyament a Mataró també hi seran presents els membres de les AMPES de dues escoles d’Arenys de Mar que tenen la mateixa problemàtica.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat