L’Arts d’Estiu 2019 presenta un any més un cartell per a tots els gustos

El festival ARTS d’Estiu arriba a la novena edició i ho fa amb 20 actuacions, estrenant nova ubicació i encetant el projecte Beca Arts d’Estiu. Els concerts se celebraran del 25 de juliol al 25 d’agost.

Ara mateix s’ha desvetllat el programa de la novena edició del Festival Arts d’Estiu Costa Barcelona 2019 que se celebrarà a Pineda de Mar i Santa Susanna amb artistes de renom que animaran les nits d’estiu amb música.

L’acte de celebració té lloc a l’hotel OHLA Eixample, amb l’assistència de l’alcalde de Pineda de Mar Xavier Amor, i de Santa Susanna Joan Campolier, així com el director del Festival, Xevi Gómez.

El festival d’enguany es farà del 25 de juliol al 25 d’agost en un nou recinte situat a primera línia de la platja, en uns terrenys de Pineda i Santa Susanna. On també s’ubicarà una zona gastronòmica que estarà oberta de 18 a 02.00h cada dia d’espectacle. A la novena edició es presenten un total de 20 espectacles variats, que aquest any s’ha ampliat l’oferta al públic més jove.

A més de la festa de presentació gratuïta que es durà a terme el 25 de juliol, els artistes que hi participen aquest any són Rozalén (27 de juliol), God Save the Queen (28 de juliol), Ana Belén (1 d’agost), Melendi (2 d’agost), Love the 90’s (3 d’agost), Niña Pastori (5 d’agost), Luis Fonsi (7 d’agost), Sweet California (9 d’agost), Rosario (11 d’agost), Nacho i Juan Magan (12 d’agost), Joan Dausà (17 d’agost), Diego El Cigala (18 d’agost), David Bisbal (22 d’agost), Els Pets (23 d’agost), Mag Lari (25 d’agost).
Els espectacles pels més petits començaran amb Dàmaris Gelabert (a les 19.00h) i, El Pot Petit (6 d’agost).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *