L’ARTS d’Estiu fa un salt de futur a la platja

Imatge d'arxiu

El festival ARTS d’Estiu Costa de Barcelona ha sumat un nou aliat a l’aventura que van iniciar l’any 2011. L’Ajuntament de Santa Susanna s’ha unit a l’organització del projecte, al costat de l’Ajuntament de Pineda de Mar, permetent-li trobar una ubicació definitiva. El recinte es trasllada a l’Espai Marítim, en uns terrenys de 4.000 metres quadrats compartits pels dos municipis, que li permeten noves possibilitats de programació, més comoditat i més oferta gastronòmica al Village, que serà obert a tot el públic. El director de l’ARTS d’EStiu, Xavier Gómez, ha avançat a Ràdio Calella TV que la setmana que ve ja s’anunciaran els primers artistes d’una programació que inclourà més d’una vintena d’espectacles concentrats en un mes, del 25 de juliol al 25 d’agost.

Xavier Gómez ha recalcat que el nou espai ofereix moltes possibilitats de futur i dissenyar una programació molt més ambiciosa. El director de l’ARTS d’Estiu ha parlat amb entusiasme de l’acord entre els ajuntaments de Pineda de Mar i Santa Susanna per traslladar el festival al costat de la platja.

Sobretot hem aconseguit tenir un espai definitiu on poguem treballar i adequant mica en mica. Al llarg dels pròxims quatre o cinc anys podrem consolidar un espai perfecte per fer-hi tot tipus d’espectacles: ens permetrà créixer també en zones de restauració, fins i tot muntar un segon escenari amb més aforament. Podriem tenir concerts de gran gran format, amb capacitat per a les 10.000 persones.

A favor de la nova ubicació, també el fet que es disposarà d’una zona molt més àmplia per a l’aparcament.

Quant a la programació, Xavier Gómez avança novetats i propostes que, per limitacions d’espai, no s’havien pogut portar en edicions anteriors. Els artistes que pujaran al nou escenari de l’ARTS d’Estiu Costa de Barcelona 2019 es començaran a conèixer a partir de la setmana vinent.

Tindrem novetats en breu. En menys d’una setmana, alguns artistes ja aniran sonant (…) Els concerts seran més apretats. Tindrem un final de juliol i un agost molt intens i ple de sorpreses agradables per a tothom. Mai plou a gust de tothom però sempre hi ha queixes. Però si fem mirada enrere amb el que hem portat podem estar orgullosos del que hem portat a la comarca.

Juanes, Anastasia, David Bisbal, Rosario o Joan Manuel Serrat, o el multitudinari concert de la gira d’OT, l’any passat, són alguns dels artistes que han passat per l’ARTS d’Estiu. El primer concert de la pròxima edició serà el 25 de juliol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *