Salut obre la franja de 30 a 39 anys per a la tercera dosi

Aquest divendres s’ha obert una nova franja d’edat per a rebre la dosi de reforç de la vacuna contra la Covid. Les persones d’entre 30 i 39 anys ja poden demanar la cita a través de la web habilitada per Salut. Cal que hagin passat cinc mesos des de l’última punxada. Les persones que s’hagin contagiat de la Covid hauran d’esperar quatre setmanes, com a mínim.

L’anunci l’ha fet aquest matí el conseller de Salut, Josep Maria Argimón, l’endemà que Sanitat aprovés ampliar la franja d’edat que pot rebre la dosi de reforç i anunciés que es redueix a cinc mesos el temps que ha de passar des de l’última punxada.

Tenim forats. Serà fàcil trobar cita per rebre la dosi de reforç, potser no al costat de casa, però hi ha una oferta àmplia. Animo a la gent, no només la de 30 a 39 anys, sinó les de 40-49 anys i 50-59 anys que encara no han pogut, que ho facin.

La resta de franges fins arribar a la gent de 18 anys s’anirà obrint progressivament, segons ha explicat el conseller, que també ha insistit amb la necessitat de seguir amb la campanya d’immunització per evitar símptomes greus i la mort.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *