Calella Centre Comercial prepara activitats per Halloween

Aquest any el Halloween arriba als carrers de Calella de la mà de l’Associació de Comerciants. En una entrevista a LA CIUTAT, Toni Llamas i Francesc Millán han avançat la voluntat d’impulsar aquesta festa vinguda dels Estats Units i combinar-la amb la castanyada. Disfresses i “truco o trato” pels carrers comercials són un tastet de les activitats preparades.

Gairebé 50 comerços de Calella guarniran els seus aparadors amb motiu de Halloween. És una de les iniciatives que l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial duu a terme per potenciar aquesta festa. El màxims responsables de l’entitat, en Toni Llamas i Francesc Millán, en una entrevista a LA CIUTAT han fet una petita pinzellada sobre què han preparat a la tarda del 31 d’octubre:

Quasi 50 socis s’han apuntat a engalanar els aparadors, disfressar-se i farem el “truco o trato”. Farem una batucada, mirarem que la gent vagi darrere i farem una mica de gresca. Hem parlat amb els Udols de foc, que munten tot el que és la castanyada i hi haurà també un mag que actuarà a la plaça de l’Església.

Els detalls de les activitats es faran públics d’aquí ben poc, com també les botigues en què els infants podran anar a demanar el “truco o trato” i rebre caramels a canvi.

La iniciativa de celebrar Halloween va tenir el tret de sortida l’any passat amb comerciants que la van impulsar pel seu compte. Davant dels resultats, l’Associació de Comerciants de Calella s’hi suma enguany per potenciar aquesta festivitat i podria ser que s’allargués fins a Poblenou. Des de l’entitat, Francesc Millán ha explicat que ho veuen com a una “inversió” i mostren també la voluntat de continuar treballant en aquesta línia i sumar l’Associació Turística de Calella (ATC) l’any que ve:

Això són inversions que hem de fer els comerços, així com millorem els nostres locals perquè el client estigui més a gust, també hem de fer el mateix al carrer. Aquest any intentarem ser molts més comerços, però ja estem pensant en l’any vinent, en poder fer una activitat més gran amb l’ATC.

En l’entrevista, tant Millán com Llamas han assegurat que les activitats preparades per Halloween són complementàries a la castanyada que estan preparant des d’Udols de foc.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *