L’Associació de Dones Directives i Empresàries ofereix microcrèdits a calellenques que es troben a l’atur

Imatge d'arxiu d'una sessió formativa per a futurs empresaris
Imatge d'arxiu d'una sessió formativa per a futurs empresaris

“Dones pel Futur” és el programa per a l’empoderament femení que l’associació d’empresàries està desenvolupant a Calella. S’ofereix formació en l’àmbit de l’emprenedoria i l’accés a un programa de microcrèdits per a posar en marxa idees de negoci. Hi participen una dotzena de calellenques que es troben a l’atur i són usuàries del Servei Local d’Emprenedoria.

L’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Calella i l’Associació de Dones Directives i Empresàries es va prendre el 7 de març, vigília del Dia Internacional de les Dones. La commemoració d’aquest any estava centrada en l’equitat a l’àmbit laboral i, tot i la coincidència d’objectius, sobre aquesta qüestió no se’n va fer referència en l’acte institucional organitzat per l’Ajuntament de Calella.

La regidora d’Igualtat, Cindy Rando, ha explicat quines activitats de formació s’estan realitzant a les dependències municipals per potenciar l’emprenedoria femenina: “Es fan tutories personalitzades i sessions de ‘coaching’, grupal i individual. El projecte ha en marxa i es va fer la tria de les dotze assistents entre les usuaries del Servei d’Emprenedoria”.

L’Associació de Dones Directives i Empresàries, a través del programa Dones pel Futur, ofereix una línia de finançament per al desenvolupament de projectes empresarials i d’autoocupació.

La formació té una durada d’un any i és voluntat de l’Ajuntament de Calella renovar el conveni.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat