L’Associació Volei Platja Calella celebra demà el XI Memorial Jordi Bachs

L’entitat esportiva ha organitzat per demà la onzena edició del Memorial que té com a objectiu dedicar un dia al volei platja competint i gaudint de l’esport. Els participants estan convocats a dos quarts de deu del matí i el torneig s’allargarà fins el vespre amb una pausa per dinar. Hores d’ara hi ha 20 equips apuntats, les inscripcions es mantindran obertes fins arribar a un màxim de 24 equips.

En una entrevista al programa La Banqueta, el president de l’Associació Volei Platja Calella (AVPC), Xavi Alonso, ha explicat l’origen del Memorial.

El Memorial des del seu inici es va crear amb aquesta doble vessant de l’ideari d’en Jordi. En Jordi Bachs com a jugador era molt competitiu i alhora un fair play excel·lent, compaginava les dues coses en l’ideari del torneig. La gent ve a competir, però per damunt de tot, el fair play. És un torneig open, 4×4, pot venir qui vulgui, es poden ajuntar com vulguin, és mixte i ara mateix tenim ja 20 equips. Acceptem un màxim de 24, perquè amb 4 pistes hi ha un límit d’espai i temps, però acostuma a venir gent de la comarca, és una cosa bastant social de Calella.

El torneig està pensat per adults i joves a partir dels 16 anys; Alonso ha explicat que no poden obrir als més petits per manca d’espai. El preu de la inscripció és de 12 euros per jugador amb samarreta i de 7,5 euros sense samarreta. També s’inclou aigua i fruita i sorteig de regals. Durant el torneig es podrà comprar material esportiu de l’AVPC.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *