L’ATC regala nits d’hotel als nascuts el dia de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita

Imatge de la nova campanya promocional de l’ATC

Nova campanya promocional de l’Associació Turística de Calella, que regalarà fins a tres nits d’hotel o càmping durant la primera quinzena de juliol a les persones que han nascut el dia de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita. Es farà a través de les xarxes socials i s’adreça, principalment, al turista de proximitat català i espanyol però es farà extensiva a França i Anglaterra. La promoció és vàlida fins el 30 de juny, o abans si s’esgoten els allotjaments que posen a disposició els vuit establiments que col·laboren amb la campanya.

Per beneficiar-se de la promoció, cal fer la reserva d’allotjament a través del web de l’establiment d’allotjament i indicar el codi ATC 16 JUNY en l’apartat de comentaris o observacions. En el moment de formalitzar la reserva a la recepció, caldrà presentar el DNI on hi consti la data de naixement.

La promoció s’aplicarà per a estades d’un mínim de dues persones entre el 28 de juny i el 16 de juliol, excepte les nits del 3 i 10 de juliol, que estan excloses. No és vàlida per als acompanyants i tampoc es pot acumular a d’altres promocions o descomptes.

A les persones que hagin nascut el 16 de juny se’ls donarà tres nits d’estada totalment gratuïta en règim de dormir i esmorzar.

Els establiments col·laboradors són:
Càmping El Far
Hotel Bernat II
GHT Balmes Hotel, Aparthotel & Splash
Atzavara Apartaments
Hotel Catalonia
ApartHotel Miami Park
Hotel GHT Marítim
Neptuno Hotel & Spa

Podeu consultar les condicions de la promoció clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *