L’ATC revela que l’Ajuntament invertirà a La Muntanyeta per reforçar la destinació esportiva

Camp de gespa natural de la Zona Esportiva de La Muntanyeta

La presidenta del ‘lobby’ turístic, Isabel Mallol, ha dit que l’alcaldessa Candini s’ha compromès a fer una inversió notable per a la millora de l’equipament municipal a fi i efecte que es puguin atendre les demandes d’estades esportives per part de clubs internacionals. Ha sigut en una entrevista al programa La ciutat, el mateix dia en què s’ha confirmat que el Pla d’Equipaments Esportius no s’ha inclòs en l’ordre del dia de la sessió del Ple Municipal que s’ha convocat per dilluns vinent, 18 de juny. Aquest document fa una radiografia sobre les deficiències dels equipaments públics i estableix les actuacions que serien necessàries per resoldre-les.

La presidenta de l’ATC ha revelat el compromís per part de l’alcaldessa de Calella d’arranjar la instal·lació perquè grups de turistes hi puguin practicar futbol i atletisme.

El que convé a Calella, i hi ha un compromís verbal per part de l’alcaldessa, és arreglar la zona de La Muntanyeta. Diversos hotels tenim propostes d’equips semiprofessionals de futbol de Suïssa o França que busquem camps de futbol de gespa i pistes d’atletisme.

Mallol ha apuntat, fins i tot, que la inversió per a la millora de La Zona Esportiva de La Munetanyeta rondaria els 200.000 euros.

Els anys ho castiguen tot i ara necessita una reinversió. No recordo si el regidor va parlar d’uns 200.000 euros. La intenció és aquesta, però no serà d’una tacada sinó en dues o tres fases; però aquesta és la intenció.

La presidenta de l’ATC ha refermat l’aposta per situar Calella com a destinació de turisme esportiu, fent accions promocionals específiques i donant suport a la celebració del triatló Ironman.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *