L’ATSOC farà una revetlla blanca i solidària el dissabte

Membres de l’Atsoc fent l’assaig de la revetlla del 2018

La revetlla blanca de l’ATSOC tindrà lloc dissabte amb actuacions, sopar solitari i sortejos. S’aprofitarà la nit per donar a conèixer el projecte “Boig per tu” d’enguany i tindrà un toc femení.

L’ATSOC obrirà la Revetlla blanca amb un tastet del “Boig per tu” el projecte musical que enguany l’entitat està preparant. També hi haurà Photocall, sopar i actuacions per amenitzar el sopar. A més, d’un sorteig amb més de 50 premis repartits en 12 lots, on hi haurà 12 nits d’hotel en un indret de la Costa Brava. LongPlay és el grup musical que farà ballar fins a l’hora de tancar. Josep Grima, president de l’ATSOC explica que com a novetat tindran estand per servir mojitos.

Creiem que aquesta nit blanca serà una revetlla completament diferent. L’hem plantejat en femení, les dues presentadores són noies. Per nosaltres és molt important inculcar aquests valors femenins dins l’associació. S’interpretarà la cançó de Laura d’en Lluís Llach perquè enguany ha desaparegut la violinista i volem donar-li protagonisme a aquestes dones que queden en un segon terme i que han sigut la base de la nostra cultura.

L’Associació de Teatre Solidari de Calella és un grup de persones que treballa la cultura a través de la solidaritat. Per això estan preparant el sorteig i el sopar per tal de finançar el projecte “Boig per tu”, el projecte musical que l’entitat ha creat pel mes de desembre per col·laborar amb La Marató de TV3 d’enguany, diu Grima.

El sorteig serà a 1 €. A partir d’aquí hi ha sopars a 10 € amb entrepà de botifarra, embotit amb opció de formatge també, beguda i coca. Al final és passar un molt bona jornada al passeig, fer solidaritat perquè amb els diners que aconseguim els invertirem en l’espectacle del desembre “Boig per tu”, i a partir d’aquí seguir endavant.

L’entitat que ha notat un creixement important en nombre de socis i col·laboradors, estaran al passeig Manuel Puigvert de 20.00 a 01.00 h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *