La biblioteca commemora el Dia de la Pau amb cançons i contes

Foto: Catalunya Religió

La Biblioteca Can Salvador de la Plaça dedicarà l’Espai del conte al Dia Mundial de la Pau. Serà aquest dissabte a les 11:30 h i portarà per títol “Música per la Pau”, una activitat que, a més, comptarà acompanyament musical.

Núria Grima, una de les col·laboradores musicals, ha explicat en què consistirà.

“És una activitat que la biblioteca ha preparat per aquest dissabte a les 11:30 h que consisteix en un recital de poemes que versen sobre la pau i després també una sèrie de cançons també relacionades amb el tema de la pau. La meva part musical consistirà en que jo tocaré una peça de violí i després farem tres cançons amb un grup de nenes que canten amb mi i que totes també seran sobre la pau”

Grima ha avançat a Ràdio Calella TV les cançons que cantaran. Una d’elles serà Jambo, una cançó en suahili.

“Pot ser que hi hagi gent que les conegui, perquè són cançons molt habituals a les festes de la infància de les escoles. Una es diu El món seria més feliç, una altra és ‘Si hi hagués un lloc on els infants poguessin governar’ i l’altra és una cançó en suahili, que es diu ‘Jambo’, que és un cant de benvinguda a Kènia, un cant de benvinguda amistós, enfocat cap a la pau i l’amistat”

El dia escolar de la no violència i la pau (DENIP) es celebra anualment el 30 de gener.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Núria Grima, col·laboradora musical de l’activitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *