L’ATSOC ha tornat a fer història

WhatsApp Image 2022-12-12 at 11.16.21

El musical de Disney «La Bella i la Bèstia» de l’ATSOC ha recaptat 30.000 euros que es donaran a entitats solidàries. El gruix anirà destinat a la Marató de TV3, que aquest any anirà per investigar les malalties del cor. L’associació de Teatre Solidari reservarà una mica per alguna o algunes entitats solidàries de Calella. Aquest any han tornat a batre el seu propi rècord de recaptació.

L’ATSOC, l’associació Teatre Solidari de Calella sumarà 22.000 € al marcador de la Marató de TV3 que aquest any destinarà tots els diners a la recerca de les malalties del cor. Aquest és el resultat de les funcions del musical “La Bella i la Bèstia” que s’han representat al teatre de la Sala Mozart. Una quarantena d’actors dirigits per la Xènia Torres, que han emocionat de valent a totes i cadascuna de les persones que aquests dies han anat a veure aquest musical de la factoria Disney. El director de l’ATSOC, Carles Narcís, assegura estar molt satisfet amb l’acollida i la solidaritat de la gent.

Estem molt satisfets i alhora agraïts a la gran quantitat de gent que ens ha vingut a donar suport, a veure el nostre espectacle, gràcies als quals hem aconseguit recollir la xifra rècord de 30.000 euros, que seran donats en solidaritat en el fons de Calella per la Marató, 22.000 euros, doble solidaritat, perquè també aniran destinats a una o dues entitats locals.

Carles Narcís s’ha mostrat orgullós per la bona feina feta. Ha destacat que el projecte de la “Bella i la Bèstia” ha estat un gran muntatge al qual no estan acostumats, però gràcies al treball ho han aconseguit tirar endavant.

És un orgull pertànyer a una associació com aquesta, que gent de tots els àmbits professionals, locals, gent que no tenim massa a veure amb aquests muntatges de teatre i aquestes coses tan grosses, som capaços de tirar endavant un projecte tan gros com aquest.

La recaptació total a través de la venda d’entrades i de la fila 0 ascendeix a 30.000 €, dels quals 8.000 € seran per alguna o algunes de les entitats solidàries de Calella, que es decidiran a la pròxima assemblea de l’entitat, al gener.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *