L’atur del febrer manté a Calella entre les poblacions maresmenques amb la taxa més elevada

L’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme acaba de fer públiques les dades d’atur del mes de febrer, amb una taxa del 16,62% per a Calella. La nostra ciutat figura entre les quatre que registren una dada més elevada, per darrera de Pineda de Mar (19,94%), Santa Susanna (19,08%) i Tordera (16,99%). La mitjana comarcal és del 12,46% i manté una elevada feminització.

L’atur al Maresme, on el 57% de les persones que no tenen feina són dones, ha experimentat una lleugera davallada al febrer, gràcies a la reducció que justament s’ha produït en el col·lectiu femení. Aquest comportament acostuma a ser a la inversa.

El descens comarcal es contraposa als increments provincial i català. També es subratlla el fet que la baixada s’ha concentrat en les persones majors de 35 anys i entre aturats de llarga durada.

Per municipis, Calella se situa entre els més afectats per la desocupació però amb una taxa inferior respecte el mes anterior i la que es registrava fa un any. Consten actualment 1.315 veïns i veïnes com a demandants de feina.

Podeu consultar el detall de l’informe aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *