L’auditori de Can Saleta projecta “Pan de limón con semillas de amapola”

“Pan de limón con semillas de amapola”, que es va estrenar el novembre passat, es projecta aquest vespre a l’auditori de Can Saleta (21 h), dins del Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català. La pel·lícula de Benito Zambrano, basada en la novel·la de Cristina Campos, narra la història de dues germanes que es retroben a un petit poble de l’illa de Mallorca per vendre la pastisseria que han heretat d’una dona a la qual ni tan sols coneixen.

Després de ser separades durant l’adolescència i d’haver construït les seves dues de forma totalment diferent, intentaran descobrir els secrets de la seva misteriosa herència, alhora que recuperen el temps perdut i fan front a conflictes del passat. Protagonitzada per les actrius Elia Galera i Eva Martín, el film crea un vincle que va més enllà de la pantalla en aquesta profunda història de sororitat i d’amor fraternal.
La pel·lícula ha rebut el suport de la crítica i ha aconseguit una nominació al Goya al Millor guió adaptat.

Les entrades per veure aquesta pel·lícula es poden adquirir mitja hora abans al mateix equipament municipal al preu de 4,5 euros. Hi ha descomptes amb entrades a 3 euros pels beneficiaris del passaport cultural, carnet jove, membres de la Federació d’Ateneus de Catalunya, 3,5 pels jubilats i 2×1 pel Club La Vanguardia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *