L’AVAH prepara la seva primera revetlla d’estiu

Com és tradicional dels mesos d’estiu quan fa més calor i el temps convida a sopar a la fresca, diferents entitats s’avenen a organitzar revetlles populars que els permetin sufragar part de les seves despeses anuals. La darrera que n’organitza una ha estat l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital, que aquest dissabte farà la seva primera revetlla popular. Diuen que serà la més solidària de l’estiu, ja que tot el que recaptin anirà destinat a finançar els programes que duen a terme en l’àmbit de l’atenció sociosanitària.

La proposta és sopar a la fresca, ballar i participar en el sorteig que faran. El sopar serà a base de pa amb tomàquet i embotit i coca de postres. Maria Antònia Pujol anima a tothom anar-hi i a participar en la revetlla més solidària de l’estiu.

Demanen a tothom que vingui. És la primera vegada que fem una revetlla i estem una mica inquiets amb l’acceptació que tindrem, per això convidem a tothom a venir. Farem un sopar a base de pa amb tomàquet i embotit, ball i sorteig.

Un dels trets diferencials de la revetlla de l’AVAH serà el sorteig que faran a mig sopar. Sortejaran des de diferents lots de materials ferreteria, papereria fins a vals per sopar en restaurants del municipi. Pujol ha volgut agrair com sempre a tots els establiments col·laboradors.

Mentre la gent estigui sopant repartirem els tiquets pel sorteig. Serà un euro per tiquet. A mitja revetlla farem el sorteig. Vull agrair públicament a tots els comerços que han participat de bona voluntat com sempre fan.

La revetlla de l’AVAH serà dissabte 13 d’agost a les 21 h al davant del monument de la Sardana, al passeig Manuel Puigvert. Des de l’entitat fan una crida a tothom a participar i recorden que no cal reservar taula.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *