Continuen a la baixa els ingressos per Covid a l’Hospital de Calella

La corba de pacients amb positiu per coronavirus que estan ingressats al Sant Jaume continua en una marcada línia descendent. Ara en són 9, dos menys dels que hi havia en el recompte de dijous passat. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa que en els últims set dies s’han registrat 10 ingressos i s’han donat 12 altes hospitalàries, cinc de les quals són persones que han negativitzat, però que continuen ingressades al centre. També s’ha reportat una defunció però la malaltia.

Tenint en compte tots els centres sanitaris que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, actualment hi ha dos professionals positius per coronavirus i que estan fent aïllament.

Si ens fixem en els principals indicadors de la situació de la pandèmia a Calella, el risc de rebrot continua a la baixa. Ara mateix se situa en 257,06 punts, tot i que encara es considera “molt alt”. Pel que fa a la velocitat de transmissió del virus segueix per sota de l’1, concretament en 0,68. En els últims set dies s’han diagnosticat 27 casos positius de Covid i l’acumulat dels darrers 15 s’eleva fins als 80. La incidència acumulada per cada 100.000 habitants és de 377,58.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *