Les afectacions per pluja han estat menors a les previstes però encara segueix l’alerta

Riera Capaspre,imatge d'arxiu

Encara no han acabat les pluges però, fins ara, les afectacions a Calella han estat menors a les previstes. El dispositiu per pluges segueix engegat fins que acabin les tempestes.

Protecció Civil engegava ahir l’Alerta del Pla INUNCAT per les intenses pluges previstes especialment al Maresme. De moment les precipitacions han afectat menys del previst, ens ho explica Josep Torres, regidor de l’àrea de seguretat i mobilitat.

Aquesta nit hem tingut una incidència menor a la que es podia preveure pel tipus de tempesta prevista. Bàsicament, s’han desprès unes rajoles d’una façana en un habitatge del carrer Bruguera. Els Bombers han actuat per sanejar i prevenir la caiguda de cap tros més a la via pública. Llevat d’això no hi ha hagut més incidències.

Per tal d’extremar les precaucions sota les previsions del Servei Meteorològic es manté el dispositiu de pluja fins que acabi l’alerta. Així doncs, la Riera segueix tancada, tal com altres punts perillosos de la ciutat que es troben marcats amb rètols informatius que indiquen si és possible o no, el seu pas.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.