Les càmeres de Sant Joan i Jovara tornen a funcionar

CAMERES JOVARA 3

Des de la declaració de l’estat d’alarma, el passat 13 de març, no s’han multat els vehicles que han circulat sense permís o fora de l’horari autoritzat als carrers Sant Joan i Jovara. L’Ajuntament de Calella ha informat que el sistema de control de trànsit s’ha tornat a posar en funcionament aquest dilluns 25 de maig i que això significa que a Jovara només s’hi pot passat de 7 a 18h, excepte els vehicles autoritzats. La resta del dia està prohibit. En el cas de Sant Joan, hi ha dues circumstàncies diferenciades.

Les càmeres dels encreuaments de Sant Joan amb la Plaça del Primer d’Octubre i Bruguera han tornat a funcionar aquest dilluns. Per tant, només hi poden circular els vehicles autoritzats perquè tenen un aparcament al sector o els de transport de mercaderies, en horari de càrrega i descàrrega.

En el cas de la càmera que hi ha a la part alta del carrer Sant Joan, al gir de la carretera N-II per accedir a l’Avinguda del Parc, continua inoperativa i es mantindrà així fins a la represa del curs escolar de forma presencial. Aquest dispositiu es va instal·lar per garantir la seguretat dels usuaris de l’Escola El Far en horari d’entrada i sortida de l’alumnat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat