Ja es pot reservar una plaça per al casal d’estiu de la UEHC

casal estiu uehc

L’entitat esportiva ha començat a publicitar el casal d’estiu que farà entre el 29 de juny i el 9 d’agost si ho permet l’evolució de la pandèmia. És per això que obre inscripcions per reservar una plaça però deixa per més endavant el pagament del casal, quan es coneguin tots els requisits de seguretat sanitària que cal complir i es confirmi que tira endavant. La UEHC prepara un recurs estiuenc per a nens i nenes de 6 a 13 anys que vulguin aprendre i jugar a l’handbol, i fer activitats i sortides d’oci.

Si tot va bé, el casal d’estiu de la UEHC es farà al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau, de dilluns a divendres, de 9 a 13h. Començarà el 29 de juny i s’allargarà durant sis setmanes, fins el 9 d’agost. El preu serà de 50 euros per setmana.

El president del club, Andrés Garcia, ha explicat quines activitats es preveuen.

Fem handbol al Pavelló però també fem sortides al Parc Dalmau o la platja, una excursió per setmana. Serà un casal de matins per a nens i nenes.

El club ha obert un apartat a la web uehcalella.cat per reservar una plaça per al casal d’estiu. Garcia ha dit estar en permanent contacte amb els responsables municipals per conèixer quins requisits han de complir les activitats de lleure. En el moment que es pugui confirmar que tira endavant, es procedirà a fer el cobrament de la quota.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat