Les eleccions obliguen a ajornar la inauguració de l’espai de jocs infantils de Vicenç Ferrer

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Calella farà a principis del mes de juliol la festa infantil i familiar prevista per inaugurar la nova zona de jocs infantils a la plaça Vicenç Ferrer. Un espai que tindrà continuïtat a Jovara, transformat en el carrer dels contes de la il·lustradora Pilarín Bayés. La voluntat inicial era emmarcar-la dins la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita, la setmana vinent, però la convocatòria d’eleccions generals pel 26 de juny farà que en aquestes dates estiguem en plena campanya. La Junta Electoral prohibeix aquest tipus d’actes.

El segon tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella, Josep Torres, ha confirmat a Ràdio Calella TV que s’ha hagut d’aplaçar la inauguració de l’espai de jocs temàtics sobre els contes de Pilarín Bayés. Es farà quinze dies més tard del previst, un temps que permetrà, segons Torres, acabar d’enllestir sense presses l’obra de la plaça Vicenç Ferrer i la col·locació de les banderoles sobre els contes de la ninotaire catalana a Jovara.

“Teníem moltes ganes d’inaugurar la plaça i el carrer dels contes el dia 18, dins la Festa Major, però la llei impedeix fer inauguracions o diguéssim qualsevol tipus de propaganda de l’obra feta. Per evitar problemes vam decidir ajornar-la fins el 2 de juliol. L’obra anirà més a poc a poc, ja no cal córrer, perquè quedi perfecte”, ha indicat.

El segon tinent d’Alcaldia admet que la festa infantil i familiar prevista amb motiu de la inauguració hagués sigut més lluïda durant els dies de Festa Major petita, però espera que serveixi igualment per captar l’atenció de calellencs i visitants per descobrir el nou entorn de la plaça.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat