Les entrades per veure Jesucrist Superstar a Calella ja estan a la venda

jesucrist

És un projecte de l’Associació Teatre Solidari i el dies de la funció son dissabte 10 de desembre a les deu de la nit i diumenge 11 de desembre a les set del vespre.

cartell-propi-100pppLa funció del dia 10 recaptarà diners per al pot de CalellaXLa Marató que es destina cada any a La Marató de TV3. I els diners recollits el dia 11 es repartiran entre l’Associació d’amics i voluntaris de l’Hospital i L’Associació catalana de trastorns metabòlics hereditaris (PKU/ATM).

Hi ha més de 50 persones cantant en directe que treballen des del mes d’abril per interpretar aquesta òpera rock d’Andrew Lloyd-Webber, però en català, una tasca difícil però agraïda per als actors. Ho ha comentat Ramon de Calasanç: “Ha costat, però al ser una obra molt lleugera, ha motivat a la gent. La traducció l’hem fet des de zero perquè les que havíem vist no ens acabaven de fer el pes i no coincidien gaire amb l’original en anglès. Crec que hem fet una bona feina en aquest sentit, també. Sobretot vull posar èmfasi en la gent, els que van venir voluntàriament al càsting que vam fer al febrer i que ha estat treballant intensament casi un any“.

En aquest sentit ha afegit la poca experiència dels actors. “La majoria de la gent que sortirà no ha pujat mai a un escenari. S’hi han acostumat amb els assajos que s’han anat fent i serà la seva estrena oficial. Tots som amateurs, no hi ha professionals, i hem estat fent un gran esforç i els vull agrair la seva dedicació i esforç. Tot i ser amateurs, disfrutarem d’un gran espectacle“.

Les entrades es venen a l’interior del cafè de la Sala Mozart, de dilluns a dissabte de 17h a 20h. El preu de l’entrada és de 10€ i hi ha tiquets de fila zero a la disposició de les persones que no puguin venir a veure l’obra però vulguin fer un donatiu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat