Les escoles de dansa ballaran a benefici de l’AVAH

Danses per a una finalitat solidària. Aquest diumenge 24 de juliol, la Sala Mozart acollirà l’espectacle artístic que impulsa l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) per recaptar fons que els permetin finançar els projectes assistencials sanitaris i socials que duu a terme. Començarà a les sis de la tarda i hi participaran dos centres calellencs i altres tres de poblacions del voltant. A l’entrada es demanarà un donatiu de 8 euros i de 6 euros en el cas dels menors de 6 anys.

Des de l’AVAH, Maria Antònia Pujol ha agraït el suport i les col·laboracions que des de l’entitat reben per tirar endavant aquest festival de danses que s’ha convertit ja en tradició a Calella.

S’està convertint en una tradició. Per sort tenim la Mercè Panosa, que sempre està disposada a donar-nos un cop de mà i s’encarrega d’organitzar-se amb les altres escoles. Tenim molta sort que hi ha molta gent trempada que ens ajuda.

A més de l’Escola Bilans-Estudi de Dansa de Calella, també pujaran a l’escenari de la Sala Mozart els ballarins i ballarines de l’Escola Municipal de Dansa Eva Torró. Hi haurà participació de l’Escola Municipal de Dansa Alícia Lluís de Pineda de Mar, de l’escola Dansamar de Malgrat de Mar i de l’escola Heidi Consegal de Mataró.

Es garanteix un bon aforament –i una bona recaptació– per l’assistència dels familiars i amics dels artistes. Però des de l’AVAH es crida a tots els calellencs i calellenques perquè, en paraules de Pujol, “l’espectacle val molt la pena”.

Cridaria a tothom que vingui a la Sala Mozart perquè gaudiran d’un espectacle que, no només és per als familiars, sinó que té molta categoria i val la pena veure’l.

Aquest festival de danses tindrà lloc diumenge 24 de juliol al Teatre de la Sala Mozart (18h).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *