Les graderies tornen al Camp de Futbol de Mar

Graderies del Camp de Futbol de Mar, aquest matí

La instal·lació municipal recupera l’estructura per acomodar el públic que segueix els esdeveniments esportius que s’hi disputen, entre els quals els partits del CF Calella. L’entitat esportiva havia abanderat la reivindicació perquè s’hi tornessin a col·locar després que l’Ajuntament de Calella acatés l’ordre de retirada de Costes. El Govern Municipal es va comprometre a realitzar les gestions necessàries amb el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, que han arribat a bon port. Les graderies estan col·locades abans que es reprengui la competició de lliga.

L’alcaldessa Montserrat Candini ha explicat que Costes n’ha autoritzat la reinstal·lació.

Vaig tenir una reunió amb el conseller de Territori, Damià Calvet, i va entendre perfectament la dinàmica del CF Calella i les inversions fetes en el seu moment perquè fos un espai útil i viu. Ho va entendre perfectament i per això les graderies estan instal·lades

Candini ha reiterat el seu compromís per atendre la reivindicació del CF Calella, tot i apuntar que algunes gestions com aquestes s’han d’entomar de forma pausada per resultar fructíferes.

No hem volgut generar falses expectatives, tot i comprendre el desig per part de col·lectius i la pressa i la pressió que instal·len per tenir respostes més ràpides. Però de vegades cal gestionar aquelles qüestions complicades amb tranquil·litat des del compromís que vam adoptar perquè les grades estiguessin instal·lades.

Les graderies es van retirar atenent a un requeriment de Costes el passat juny, quan no s’havien complert ni cinc mesos de la seva instal·lació. Això va provocar malestar entre l’afició, que va impulsar una enganxada de cartells reclamant que es mantinguessin.

S’havia aprofitat l’estructura existent a un altre equipament municipal: la Zona Esportiva de la Muntanyeta.

A continuació podeu recuperar l’entrevista a Montserrat Candini durant l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *