La UEH Calella perd per un gol el segon partit d’aquest cap de setmana contra el CH Garbí

La UEH Calella ha perdut aquesta tarda el segon partit que ha jugat aquest cap de setmana contra el CH Garbí per 23 a 24 gols.

Tot i la victòria d’ahir dels calellencs a la pista dels gironins, els nostres han sortit al camp sabent que no seria un partit fàcil per a ells.

En una primera part molt igualada, l’equip gironí ha aconseguit avançar-se al marcador amb una diferència de 2 gols, arribant al descans amb el marcador 12-14 desfavorable pels nostres.

A l’inici de la segona part, la UEHC ha pogut igualar-se en el marcador i a partir d’aquí, cap dels dos equips ha aconseguit escapar-se per endavant en el marcador. Al final del partit, una sèrie d’errades de l’equip local ha beneficiat a l’equip visitant assolint la victòria en l’últim moment.