Les novetats de la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme 2016

Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme, l'any passat
Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme, l'any passat

La Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme del 17 d’abril ha obert inscripcions, oferint 1.500 dorsals. Serà la setena edició de la prova que es corre per les poblacions de Calella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat de Mar, en un circuit planer i dels més ràpids del calendari català. El seu director, Manel Vicente, ha anunciat a Ràdio Calella TV la més que probable participació del plusmarquista de la prova, Abderrahim El Jaafari, que defensaria el títol aconseguit el 2015. En la lluita pel podi s’hi espera a l’atleta egarenc Jaume Leiva, que aquesta temporada s’ha fixat l’objectiu d’aconseguir la mínima per anar als JJOO de Rio de Janeiro.

El director de la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme, Manel Vicente, ha donat els primers noms dels corredors professionals que competiran a la prova altmaresmenca, a l’espera de la confirmació definitiva. Són el defensor del títol, Abderrahim el El Jafaari, que l’any passat va rebaixar en l’1:05:56 el rècord de la mitja, i l’egarenc Jaume Leiva, de qui n’ha destacat el nivell. “Si tot va bé participarà a les pròximes olimpíades. Per tant, no només El Jafaari lluitarà per batre el rècord de la prova, sinó que tindrà un rival que és català i que està a punt d’aconseguir la mínima per competir a la prova de la marató dels JJOO de Rio”, ha dit Vicente.

Vicente ha puntualitzat que una de les màximes de l’organització és cuidar tant al professional com al corredor amateur.

El passat 15 de gener es van obrir inscripcions i la fita és esgotar els 1.500 dorsals disponibles. L’any passat la participació va ser de 1.200 corredors. El preu és de 20 euros, ara amb una oferta reduïda que durarà fins el mes de març.

Seguiment en temps real de la cursa

La Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme incorpora en aquesta edició un servei de seguiment en directe del corredor, a través d’una aplicació que es pot descarregar mitjançant el codi QR que es donarà als participants amb xip groc que recullin el dorsal el dia abans de la cursa.

“Havent escanejat el codi QR s’aniran rebent alertes al mòbil al pas dels punts de control, als quilòmetres 5, 10, 15 i amb l’entrada a meta, donant el registre final i la classificació”, ha anunciat el director de la prova.

La fira del corredor es muntarà, com és habitual, al tram final del carrer Església, a l’alçada dels Sports 333.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jaume colome escrigué:

    Es unes de les mitjas maraton que mes m’agrada hem sentó molt Agust y la organitzaçio y voluntaris un 10, el 2.014 vaig quedar a la posició 11°y primer de la meva categoría m’han recordó que plovia pero m’ho vaig passar genial aquest any despres de 2 anys Sense fer-la no m’la penso perdre?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat