Les obres del nou Salicrú avancen segons el previst

Imatge exterior de la Fàbrica Llobet-Guri, des del carrer Sant Pere

La primera tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella ha confirmat avui al programa “La Ciutat” que s’està complint el calendari d’obres per adequar la Fàbrica Llobet-Guri i convertir-la en un gran complex educatiu que aculli les aules de l’escola.

Núria Parella, responsable d’Educació i Gestió Patrimonial, ha dit que tant la constructora que realitza les obres com el departament d’Ensenyament confirmen que es complirà el termini previst per enllestir el projecte d’adequació de l’equipament municipal.

“El plec de condicions d’Infraestructures deia 14 mesos d’obres, i l’empresa constructora i el departament d’Ensenyament ens traslladen que els terminis es compleixen. Però també ens diuen que no donem per segur cap d’obra perquè sempre poden sortir complicacions. Ara però tot va bé i per tant, entre febrer i març del 2018 haurien d’estar enllestides”, ha indicat Parella.

El projecte en marxa està contemplat com una obra de rehabilitació valorada en poc més de 5 milions d’euros. El centre educatiu serà de doble línia i ocuparà la major part de la planta baixa de la fàbrica.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *