Les perruqueries reobren amb l’agenda plena

guilherme-petri-PtOfbGkU3uI-unsplash

Després de dies d’incertesa, finalment ahir el BOE va publicar les ordres amb les quals les perruqueries podran obrir. Des d’avui tots els centres de bellesa i estètica ja poden tornar a atendre clients, això si, seguint unes normes de protecció molt estrictes, ja que aquesta feina no els permet respectar la distància de seguretat entre client i treballador. En menys de 24 hores molts perruquers han hagut de córrer per adaptar els seus establiments a la “nova normalitat”. Des del gremi de perruquers però, lamenten que aquestes condicions d’obertura tan estrictes, hagin arribat només 24 hores abans de la reobertura. De moment poden obrir amb un 30% de la seva capacitat, sempre amb cita prèvia i desinfectant la perruqueria mínim dos cops al dia.

També s’haurà de donar prioritat per a les persones de més de 65 anys i no es podran fer servir les zones d’espera. Amb totes aquestes normes, avui la perruqueria calellenca, Quim i Esteve Perruquers, reprèn la normalitat després de set setmanes tancada. Ho farà de manera diferent a quan va tancar, ara els clients només podran anar amb cita prèvia i hauran d’estar a una distància entre ells de dos metres. A més, els professionals portaran un equip de protecció individual i totes les bates i tovalles que s’utilitzin seran d’un sol ús. Quim Botey ha detallat les mesures que han pres per poder reobrir.

Hem tret les revistes, posarem un ventilador per persona, utilitzarem tovalloles d’un sol ús, els nostres treballadors aniran amb mascareta i hem posat un cartell a la porta on diu que només atenem amb hores convingudes. De moment això són les mesures que hem pres i ara doncs a acabar d’organitzar-nos i esperar que tot passi aviat.

I com era d’esperar, ja tenen una llarga llista d’espera després de set setmanes tancats.

En només un dia ja he apuntat a uns 60 clients a l’agenda.

El mateix li ha passat a la Salvadora Àvila, de la Perruqueria Salvi, que reprendrà la normalitat el dia 11 i aprofitarà la setmana per acabar d’adaptar el centre a les noves normes.

Aquesta setmana només estaré treballant jo amb cites prèvies i aniré adaptant el local. El personal començarà el dia 11 i podrem estar les 4 perquè tinc suficient espai. L’únic que haurem de treballar amb un tocador entremig buit.

La perruqueria Salvi també ha adquirit mascaretes, gel desinfectant, bates i tovalloles d’un sol ús. A més, expliquen que després de cada client netejaran el seient, desinfectaran el centre dos cops al dia i a la nit, utilitzaran màquines d’ozó per esterilitzar l’ambient. Unes mesures que serveixen per encarar la nova normalitat. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat