Les projeccions del CineClub a la Sala Mozart, a l’aire a partir del gener

La secció de cinema de Foto-Film Calella ha programat per al mes de desembre dues noves dates de projeccions del cicle CineClub, de pel·lícules en versió original; però encara no s’ha posat a planificar l’any 2019. De fet, esperen que des de l’ajuntament se’ls notifiqui si la Sala Mozart continuarà estant disponible o s’aturarà l’activitat com a conseqüència de les obres anunciades per reparar-ne la teulada.

Ho explicava Marçal Mora, responsable del CineClub, en una entrevista a l’Info Vespre.

Hem sentit campanes que potser hi ha una aturada d’activitat a la sala Mozart per obres i estem esperant a veure si el CineClub té continuïtat, esperem que sí perquè així ho hem defensat sempre amb la projecció de curtmetratges.

Les pròximes projeccions es faran el divendres 21 i el dijous 27 de desembre. Es passaran les pel·lícules Silenci de Martin Scorsese i Foxtrot, del director israelià Samuel Maoz.

L’agenda del mes de desembre inclou també les projeccions del Dia Més Curt que se celebra a nivell internacional per reivindicar el cinema de curta durada. A Calella s’hi sumen amb una sessió que tindrà lloc el divendres 21 de desembre, una hora abans del CineClub.

L’any passat va ser de temàtica històrica, era molt interessant però vam tenir molt poca assistència. Entenc que veure reportatges documentals sobre personatges de la històrica costa, a no ser que t’agradi molt. I aquest any ens hem decantat per la temàtica juvenil, a veure si captem més públic.

Segons el programa oficial del Dia Més Curt, que se celebra en 28 localitats de Catalunya i les Illes Balears, a Calella es projectarà un programa dedicat a la producció quebequesa, en homenatge a una de les potències mundials del cinema curt.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *