L’escriptor Joan Rebagliato presenta avui a Calella “L’últim port. Diari d’Alexandros”

JOAN REBAGLIATO

A la Biblioteca Municipal Can Salvador de la Plaça, a les 19h. El calellenc novel·la la història d’un vell pirata amb aquest llibre guanyador del Premi Literari Vila d’Ascó 2017 que ara ha publicat l’Editorial Cossetània.

És l’única novetat editorial d’autor calellenc que hi haurà aquest Sant Jordi. Joan Rebagliato el presenta aquesta tarda a la Biblioteca, acompanyat del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Calella, Xavier Arnijas.

Amb aquesta novel·la va guanyar el Premi Vila d’Ascó, la primavera passada, dotat amb 3.600 euros i la seva publicació. Ara la trobarem a les prestatgeries de les llibreries.

En una entrevista poc després d’haver obtingut el reconeixement literari, Joan Rebagliato desvetllava l’argument d’aquest llibre que desborda el que és estrictament el gènere d’aventures.

L’Alexandros és un pirata d’una certa edat, inventat, que escriu un diari i explica la seva vida en un vaixell pirata al llarg de dos anys. Hi ha una història única que es va descabdellant. El llibre explica que van arribant unes quantes vegades al mateix paisatge enigmàtic on viu una dona tota sola, i és el misteri de quin és aquest paisatge, qui és aquesta dona. Això és cap on porta la història.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat