L’església dels Agustins formarà part de la residència Lantus

L’església dels Agustins, al capdamunt del carrer Balmes, es convertirà en residència. D’ençà de la mort del pare José, l’últim religiós que va viure a les estances de l’antic convent d’estil barroc, l’edifici porta en desús més de cinc anys. L’edifici és propietat de la Fundació Obra de Maria que ara ha decidit cedir a l’empresa Lantus l’espai per ampliar la residència de gent gran que abans portava el seu nom. L’edifici va quedar dessacralitzat l’any 2021, amb la clara idea que continués servint a la comunitat.

El president del Patronat de la Fundació Obra de Maria, Joan March, ha avançat a Ràdio Calella TV que l’antiga església es remodelarà i passarà a formar part de la residència del carrer Balmes.

La voluntat és que amb l’ampliació, d’uns 800 metres aproximadament, es puguin oferir fins a 19 places noves per a residents i ampliar espais com el menjador o les sales comunitàries. A més, també es projecta un espai verd per on els residents podran passejar i gaudir de l’exterior, millorant la seva qualitat de vida.

Segons ha apuntat Joan March, les obres de remodelació i adequació podrien iniciar-se passat l’estiu i es preveu que s’allarguin durant un any. Ara estan pendents dels darrers permisos i tràmits burocràtics.

Joan Marc presideix des de fa 5 anys un renovat patronat de la Fundació Obra de Maria. El seu compromís és el d’ajudar a la comunitat més propera.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.