L’Espai de les entitats a Ràdio Calella Televisió

Des del mitjà local de Calella s’obre un espai per a les entitats, on totes elles podran compartir els seus projectes amb tota la ciutadania a través d’escrits a la nostra pàgina web.

Avui Ràdio Calella Televisió penja la primera notícia escrita per una entitat a l’espai virtual.

Conscients de la importància de la comunicació per a les entitats, l’objectiu de la nova iniciativa és donar suport i reconeixement al teixit associatiu i, alhora, fer xarxa.
Per aquest motiu s’ha treballat la part digital del mitjà creant al web radiocalella.cat un espai on les entitats poden aportar tota aquella informació – que vulguin comunicar- amb la voluntat que sigui un projecte interactiu que s’adapti a les necessitats de tothom.

Des del mitjà es vol que aquest sigui un espai de referència, tant per entitats i ciutadania, on puguin acostar-se sempre que es necessiti per ser informada.
Alhora, volem que sigui un espai on conviure, compartir i interrelacionar projectes entre vosaltres i amb la ciutadania, fent una aposta per la millora de la xarxa comunitària.

Podeu consultar la informació que hem penjat i si voleu disposar d’aquests recursos per a treballar conjuntament amb la comunicació de l’entitat, només heu de posar-vos en contacte  i anirem incorporant les aportacions que feu.

L’Espai de les entitats pretén ser un espai útil i d’acompanyament per a vosaltres, i un espai de referència per a totes les entitats que doneu vida a la ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *