Caminada solidària per l’Alzheimer i altres demències

Aquest diumenge, 23 d’octubre de 2022, tenim una cita: AJUDA’M A RECORDAR.

Diumenge vinent, l’entitat Calella Marxa col·laborarà en l’organització de la qual serà la tercera edició de la caminada solidària per l’alzheimer, un trastorn cerebral que destrueix lentament la memòria i la capacitat de pensar i, amb el temps, l’habilitat de dur a terme les tasques més senzilles. Una malaltia que, tot i afectar majoritàriament a una edat avançada, ens pot “atrapar” a tots.

La caminada de diumenge, a càrrec de l’AVAH, és 100% solidària i els seus beneficis seran revertits íntegrament a aquesta malaltia.

El seu recorregut és, enguany, diferent dels anys anteriors, si bé començarà, com s’ha fet a les anteriors edicions, al Pg. Manuel Puigvert (Monument a la Sardana). Hi haurà tres circuits: un totalment accessible, que transcorrerà al llarg de tot el passeig, un segon amb una distància aproximada de 7 km i, finalment, un tercer, pels que vulguin suar una mica, de 12 km aproximadament. Si bé, el que importa aquest dia no és la distància, sinó la solidaritat.

Us convidem a tots a ser part activa aquest diumenge! Ens farà un dia fantàstic per caminar i gaudir amb els amics, família i/o coneguts.

Les inscripcions anticipades es poden fer aquesta setmana al local de Calella Marxa, al número 34 del carrer Costa i Fornaguera.

Recordar-vos que, els que tingueu gossos, els podreu dur, sempre que els porteu lligats amb corretja curta, per no molestar a la resta de participants.

Salut i fins diumenge!


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.