L’espectacle “Avancem junts” arrodoneix un cap de setmana de solidaritat amb l’AVAH

El president de l’AVAH, Josep Puig, ha avançat la xifra provisional de recaptació de les tres activitats benèfiques que s’han celebrat aquest cap de setmana a Calella: el mercat solidari de segona mà, la caminada per l’ictus i l’espectacle “Avancem Junts”. En total, són uns 4.600 euros que aniran destinats a finançar els diversos programes de voluntariat i de suport assistencial que realitza l’entitat.

Puig ha afirmat que els voluntaris de l’hospital de Calella estan compromesos amb mantenir un intens calendari d’activitats solidàries per cobrir totes les despeses que tenen. Les pròximes del calendari són la castanyada del 31 d’octubre i un concert de gòspel, la nit del 30 de desembre.

El dia 31, que és la castanyada, a la Fàbrica Llobet-Guri, hi haurà set o vuit grups de música, castanyes i panellets. Serà un acte gran i esperem que vingui molta gent. I el 30 de desembre, Fil de Gòspel faran un concert de nadales. Seran les dues últimes activitats que farem aquest any.

El pressupost anual de l’AVAH és d’aproximadament 140.000 euros. Amb ell tiren endavant els programes de voluntariat hospitalari, el Taller l’Encenall per a la integració de persones en risc d’exclusió social, el taller d’atenció a malalts d’Alzheimer, el servei de rehabilitació per a malalts d’ictus o el Servei de Suport Immediat a Domicili en el tram final de vida.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Josep Puig. 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *