Noves dates de projecció a Calella del documental Octubre

documental octubre00000000

El reportatge que mostra com es va gestar i viure el referèndum d’autodeterminació de Catalunya a Calella. La Sala Mozart tornarà a acollir la projecció del documental els dies 3 i 4 de novembre. Després viatjarà per altres ciutats i pobles tant d’arreu de Catalunya com de l’Estat espanyol i d’Europa.

El director del documental, Ernest Vila, ha explicat que les entrades es posaran a la venda aquest cap de setmana a la llibreria El Faristol i a la cafeteria Wocka’s.

Les dues noves dates per projectar el documental Octubre aquí a Calella seran el dissabte 3 de novembre a les 19h de la tarda i el diumenge 4 de novembre a les 17h de la tarda. Amb aquests dos nous passes esperem que la gent que es va quedar fora sense entrada puguin veure el documental aquí a casa nostra. Les entrades les tindrem segurament a finals de setmana o el mateix cap de setmana disponibles a El Faristol i a la cafeteria Wocka’s al preu de 5 euros.

Ja hi ha dates previstes per altres ciutats. Aquest dijous es podrà veure al Centre de Lectura de Reus. Vila ha avançat que volen fer un acte de presentació del documental a Waterloo amb el president Puigdemont, on hi té fixada la seva residència.

Aquest mateix dijous anirem al Centre de Lectura de Reus, on farem la presentació a les 19:30h. Estem també tancant a nivell del Maresme diverses ciutats, com Malgrat, Arenys de Munt, Pineda, Vallalta. També més cap avall, a les terres de l’Ebre, Sant Pere de Ribes, a València també. Estem tancant una mini gira a Madrid, que d’aquí poc començarem a dir dates, a Euskal Herria també. I creuarem el Mediterrani; d’aquí poc confirmarem Florència, Viena i Waterloo, on intentarem juntament amb el president Puigdemont fer un acte de presentació que ens l’ha demanat.

Octubre es va estrenar a Calella en una gala que va penjar el cartell d’entrades esgotades, on també va participar l’expresident de la Generalitat a través d’un vídeo dirigit als calellencs i calellenques.

El documental relata els moments previs a la jornada de votació, així com la nit de la càrrega de la Guàrdia Civil de paisà a l’Hotel Vila amb la veu dels afectats i també els dies posteriors fins que acaba marxant la Guàrdia Civil de Calella i la Policia Nacional de Pineda.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat