L’espectacle infantil “Gisela y el libro mágico” enceta la nova temporada cultural de la Sala Mozart

gisela_y_el_libro_magico

La cantant catalana Gisela portarà a Calella l’espectacle infantil que protagonitza i produeix, titulat “Gisela y el libro mágico”. Es farà a la Sala Mozart el diumenge 8 de gener (17.00h), amb entrades a la venda al preu de 12 euros. Fins el 8 d’abril, cada cap de setmana hi haurà una proposta cultural de música o teatre a l’equipament, que es complementaran amb les projeccions del Cicle Gaudí i del CineClub.

L’arrencada de la temporada cultural de la Sala Mozart s’encabalcarà amb el final de les vacances escolars del Nadal. És per això, que el primer espectacle de la programació s’adreça al públic infantil, amb la veu oficial de Disney com a protagonista.

“Ens quadrava perfectament amb l’inici del cicle. ‘Gisela y el libro mágico’ és un espectacle que la productora vol treure de les grans ciutats per ampliar el ventall de públic, i els està funcionant molt bé. Des de fa dies que n’està fent la venda per Internet i queden poquíssimes entrades. Qui vulgui anar-hi, que no s’adormi perquè és un èxit assegurat”, ha explicat el tinent d’Aclaldia de Cultura, Xavier Arnijas, en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

La temporada d’espectacles a la Sala Mozart continuarà amb els monòlegs de Peyu i Dani (14 de gener), la música de la Cia Pedro Salazar (21 de gener), i l’obra de teatre La pipa de la pau amb Amparo Moreno i Pep Papell (28 de gener). Pel febrer hi ha previst un concert de música clàssica amb un duet d’arpes (4 de febrer), seguit de l’espectacle d’humor irreverent #DPUTUCOOL a càrrec de The Chanclettes (11 de febrer), música clàssica amb el Armonia Quartet (18 de febrer), i la representació de Hansel i Gretel, un espectacle familiar sobre el conte dels Germans Grimm (26 de febrer). De cara al mes de març, la programació arrencarà amb l’actuació del Quintet.cat de música clàssica (4 de març), seguirà amb una doble funció de teatre musical amb les obres West Side Story i Romeu i Julieta (11 de març), i el concert a càrrec de Divina Òpera (18 de març). Roger Pera i Cristina Brondo portaran a la Sala Mozart la comèdia teatral Orgasmos, que està en cartellera al Teatre del Raval (25 de març), i li seguirà novament la música amb un concert de Les quatre estacions de Vivaldi (1 d’abril). Per tancar la temporada, Maria del Mar Bonet inclou la sala calellenca en la seva gira de celebració de 50 anys de carrera musical. La cantautora mallorquina actuarà el 8 d’abril.

El cicle d’espectacles farà que l’equipament reprengui la seva plena activitat després d’un any tancat per reformes. El tinent d’Alcaldia de Cultura també ha explicat en una entrevista a Ràdio Calella Tv en quin punt es troben les negociacions amb la família Salom perquè es converteixi en una sala municipal. “Són lentes però segures. S’hi està treballant, especialment el tinent d’Alcaldia Sitjà pel que té a veure amb l’Urbanisme. Hi ha bona predisposició per part de tothom i em sembla que es pot ser positiu i optimista en què va ben encarrilat tot plegat”, ha declarat Arnijas.

Segons va avançar Ràdio Calella TV, l’operació perquè la Sala Mozart passi a ser de titularitat municipal comportaria el fet d’haver de fer una modificació urbanística i, al marge d’això, hi hauria una compensació econòmica per a la propietat que rondaria els 130.000 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *