Pérez Basart (PP): “Les guinguetes ha sigut el gran fracàs de la política municipal del 2016”

La renovació de les guinguetes de platja és el principal assumpte polític que el PP de Calella destaca de l’any 2016 que estem a punt de tancar. El regidor Josep Maria Pérez Basart diu que ha estat el gran fracàs del Govern Municipal i augura que l’assumpte encara portarà cua, al fil de les irregularitats administratives i tècniques que va apuntar s’haurien pogut cometre durant el procés.

“Va ser un fracàs total que de 10 guinguetes només n’hi hagin quatre en funcionament. Ha estat el gran fracàs de la política municipal del 2016 i no dubto que hi haurà problemes amb aquest tema”, ha afirmat Pérez Basart en declaracions a Ràdio Calella TV.

El PP fa balanç del 2016 destacant les conseqüències d’un dels acords plenaris que s’han adoptat, i al qual es va oposar. És la moció de la PAH sobre el dret a l’habitatge. “És una moció segons la qual si una persona diu no poder pagar el lloguer, sigui una empresa, un gran banc o un particular o un jubilat; no se’l pot treure (…) Em sembla un error extremadament greu per part de CDC”, ha exposat el regidor del PP, qui afirmat que “dos regidors de CDC em van admetre que l’havien aprovat per ‘quedar bé’”.

Entre els assumptes pels quals suspèn l’acció del Govern Municipal hi ha també la gestió de l’obra pública, que considera no s’hauria d’executar a partir de la Setmana Santa. Pérez Basart critica una vegada més la despesa en propaganda i organització d’actes que, exposa, acaben tenint poc públic.

Coincidint amb la resta de partits de l’oposició, el PP també lamenta que no hi ha voluntat de diàleg, al marge del fet que el Govern Municipal tingui majoria.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *