L’EUHT de Sant Pol, entre les 50 millors universitats del món en direcció hotelera

Foto: EUHT Sant Pol
Foto: EUHT Sant Pol

L’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme (EUHT) de Sant Pol de Mar ha estat escollida entre les 50 millors universitats del món en l’àmbit de la direcció hotelera. El ranking Quacquarelli Symonds l’ha situat en la 48ª posició.

Es tracta del primer reconeixement internacional que rep l’escola, que ja comptava amb altres a nivell català i espanyol, segons ha confirmat el director de l’escola, Lluís Serra.

Sobretot és el primer reconeixement internacional. En teníem de Catalunya i de la resta de l’estat per part del sector, però ens feia falta aquesta empenta a nivell internacional. Tenim alumnes d’Índia, Japó, Corea, Estats Units, Turquia… Fa poc que estem treballant per fer coses en anglès, ens hem anat localitzant mica en mica i aquest aval per part del sector en el ranking farà que sigui més fàcil ubicar-nos entre les 50 millors universitats d’hostaleria a nivell internacional

Serra ha celebrat el reconeixement i l’ha atribuït a les pràctiques que fan els alumnes a empreses internacionals, on molts d’ells aconsegueixen quedar-s’hi com a treballadors. També ha explicat que l’EUHT va ser la primera escola d’Espanya en impartir el grau de direcció hotelera i ha donat les claus del seu èxit.

Sant Pol va ser la primera escola en apostar per la direcció hotelera de l’Estat. També el fet de ser nosaltres un hotel-escola i que són grups petits d’alumnes en què es combinen la part teòrica, de gestió, i la part creativa i pràctica i els nois han de passar per tots els departaments. Nosaltres partim de la base que per arribar a ser un directiu, ha de començar amb molta humilitat des de sota i anar mostrant els coneixements que té i aquesta és una de les apostes que hem fet nosaltres, l’aposta més ferma, que és el que reconeix el sector

El director de l’EUHT ha avançat que una de les novetats que esperen implantar de cara a pròxims cursos és que els alumnes hagin de fer estades internacionals, coneguts com Erasmus, de forma obligatòria, amb l’objectiu que els alumnes coneguin diferents formes de treballar i tinguin més experiència.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Lluís Serra, director de l’EUHT de Sant Pol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat