L’home afectat de la síndrome de Diògenes ha començat a acumular trastos sota l’escala del pavelló

Petits electrodomèstics, mobles i altres andròmines s’acumulen sota l’escala lateral del Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau. És l’accés per a persones discapacitades. Són tot ple de trastos que hi ha anat portant l’home que fa poc més d’un any, el febrer del 2018, va ser desallotjat dels baixos d’un edifici del carrer Sant Jaume, on a més s’hi va detectar un important problema de salubritat. Pateix la síndrome de Diògenes, segons es va informar, i ara estaria reproduint la conducta en aquest espai a l’aire lliure però arrecerat a l’equipament esportiu.

Ràdio Calella TV ha pogut confirmar que l’acumulació d’andròmines sota l’escala del pavelló va començar fa mesos, fins arribar a una quantitat hores d’ara prou voluminosa. Ho recol·lecta la mateixa persona que va arribar a omplir fins la bandera el local dels baixos d’un edifici del carrer Sant Jaume, a l’alçada del semàfor que hi ha a l’entrada del Parc Dalmau. Per tant, la situació de tots dos és prou pròxima.

SAMBA1    SAMBA7

Llavors, el febrer del 2018 i després d’obtenir el permís judicial, agents de la Brigada Municipal van començar a retirar els trastos de la propietat privada. L’operatiu va començar a primera hora del matí i es va allargar fins la matinada, omplint sis camions que van portar el material a la deixalleria de Calella, i altres dos contenidors plens que es van dirigir directament a la planta incineradora de Mataró. En acabar es va procedir al tancament del local.

Segons va declarar l’alcaldessa Montserrat Candini, la persona va refusar en aquell moment l’oferta de reallotjament que se li va fer per part de l’Ajuntament.

Ara, el Govern Municipal ha declinat fer declaracions al respecte de la situació actual.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.