Aquest estiu tornaran els mediadors nocturns per resoldre conflictes a les zones d’oci

Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Calella ha anunciat aquesta setmana que tornarà a tenir un servei de mediació en zones d’oci nocturn els caps de setmana d’estiu, entre l’1 de juliol i el 21 de setembre. La seva funció és prevenir i gestionar els conflictes de baixa intensitat que es produeixen a l’espai públic per millorar el civisme i la convivència. La majoria dels casos atesos durant el 2018 estaven relacionats amb els sorolls i els desperfectes a la via pública.

Un equip integrat per dos professionals de la mediació tornarà a treballar aquest estiu a Calella en l’àmbit de la resolució de conflictes i per garantir el compliment de l’ordenança de convivència ciutadana. Aquest servei es va posar en funcionament l’estiu del 2017 i amb bona acollida, segons exposa el consistori calellenc.

Treballaran de nou del vespre a cinc de la matinada, els divendres i dissabtes de l’1 de juliol al 21 de setembre, especialment en les zones de la ciutat que tenen una alta concurrència i a prop dels locals d’oci nocturn.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *