L’Hospital de Calella comença a recuperar l’activitat quirúrgica

quirofan hospital

Després de 40 dies amb part de l’activitat quirúrgica aturada, l’Hospital de Calella ha tornat a programar les operacions que requereixen ingrés. S’està fent de forma progressiva i sempre amb un ull pendent de la corba de nous positius. La nova mesura ha estat possible gràcies a la disminució en el nombre de pacients ingressats per la Covid.

Des de la setmana passada l’Hospital de Calella ha recuperat la seva activitat normal als quiròfans del centre hospitalari. Fins ara, a causa de l’increment del nombre d’ingressos de pacients amb coronavirus només s’estaven realitzant intervencions quirúrgiques oncològiques i tota l’activitat que no requeria ingrés. Ara es tornaran a recuperar progressivament totes les intervencions programades que si requereixen ingrés.
Pel que fa a l‘Hospital de Blanes, que concentra l’activitat quirúrgica d’Oftalmologia i Traumatologia, aquesta funciona amb normalitat des del passat 9 d’agost, després que s’haguessin anul·lat les intervencions programades no urgents durant la primera setmana d’agost a causa de la situació epidemiològica.

Des de la primera onada la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha establert un protocol que avalua constantment la situació i els marcadors epidemiològics per determinar si cal aturar l’activitat quirúrgica o ajustar-la a les necessitats de cada moment.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *