L’Hospital de Calella torna a desprogramar operacions no urgents que requereixin ingrés

Quiròfan de l'Hospital de Calella en una imatge d'arxiu

La situació pandèmica obliga novament a prendre decisions per garantir llits d’hospital per a pacients Covid que requereixin ingrés. La Regió Sanitària de Girona ha ordenat a alguns centres de l’àmbit a desprogramar intervencions no urgents i a donar prioritat a les oncològiques. En tot cas, es manté l’agenda de les unitats de cirurgia sense ingrés. És el cas de l’Hospital Sant Jaume de Calella.

L’augment progressiu de casos de Covid-19 i amb la previsió que els ingressos hospitalaris també creixin, alguns hospitals de la Regió Sanitària de Girona han començat a prendre mesures per tal d’alliberar llits d’hospitalització i professionals que donin suport a l’atenció dels pacients. Segons les últimes dades, hi ha 283 persones amb coronavirus ingressades als hospitals gironins, 43 de les quals són crítics.

Pel que fa a l’Hospital de Calella, de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, també s’ha optat per prendre mesures. S’han reduït les operacions no urgents que requereixen ingrés. Es dona prioritat a les intervencions oncològiques i a tota l’activitat no ajornable que sigui urgent. El que sí que es manté oberta és la unitat de cirurgia sense ingrés.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *