Pineda rebrà una subvenció de prop de 100.000 euros per a la millora de Can Xaubet

can xaubet

Pineda de Mar rebrà una subvenció d’entre 50.000 i 100.000 euros per a la millora de les instal·lacions de Can Xaubet. L’Ajuntament pinedenc ha rebut l’ajuda per seguir fomentant l’esport base al municipi i gaudir d’unes millors infraestructures esportives. En una entrevista al programa La Ciutat, l’alcalde de Pineda ha celebrat poder rebre l’ajuda en uns moments tan crítics per l’economia. La subvenció està assumida íntegrament pel Ministeri de cultura i esports a través del Consell Superior d’Esports i va dirigida a instal·lacions esportives de titularitat municipal o federativa on es realitzin activitats de futbol no professional.

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha especificat que reben la subvenció gràcies al conveni que té el Ministeri d’Esports amb la Federació Espanyola de Futbol per a la millora d’instal·lacions esportives no professionals, a través dels diners recaptats amb les apostes esportives.

És un conveni que fa la Federació Espanyola de Futbol i el Ministeri d’Esport, on per llei, es destina un tant per cent dels beneficis de les apostes esportives a la millora de les infraestructures esportives no professionals. El meu regidor va trobar aquesta via, la vam sol·licitar i el propi ministre, José Manuel Rodríguez, va ser qui ens va comunicar que érem dins el conveni i tindríem la subvenció.

La subvenció oscil·larà entres els 50.000 i 100.000 euros que l’Ajuntament de Pineda destinarà a millorar les instal·lacions del complex esportiu. En concret, l’objectiu de l’ajuda és fomentar l’esport base i permetre que tots els infants puguin realitzar la seva pràctica.

Els diners els destinarem a col·locar unes cortines al pavelló per diferenciar pistes, arreglar la megafonia i altres millores que hem d’anar detectant. Però en definitiva és una ajuda destinada a l’esport base, l’esport dels més petits. Sempre des de l’ajuntament hem tingut especial cura per ajudar a les famílies que més ho necessiten perquè tots els nens del municipi puguin fer esport en qualsevol dels clubs.

Amb tot, Amor ha celebrat que en uns moments tan complicats per l’economia del país, el Ministeri hagi decidit ajudar-los i atorgar-los la subvenció que servirà per seguir millorant les instal·lacions de Can Xaubet, i situant l’equipament com a un centre de referència esportiu a la comarca. Malgrat tot, l’alcalde de Pineda també ha reconegut que amb la pandèmia de la Covid Can Xaubet ha perdut molts abonats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat