L’hospital i el sociosanitari registren un total de 5 defuncions per coronavirus

43 persones que han donat positiu per Covid-19 estan sent ateses a l’Hospital Sant Jaume de Calella i al recurs sociosanitari. Són 13 menys de les que hi havia comptabilitzades ara fa quatre dies, dijous de la setmana passada, segons ha confirmat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. En aquest recompte cal subratllar les 5 defuncions que s’han registrat, en total, als dos centres: 1 a l’hospitalari i 4 al sociosanitari.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha actualitzat les dades d’atenció a pacients Covid, que apunten cap a una disminució de la pressió assistencial.

Ara mateix, a l’Hospital de Calella hi ha 18 pacients positius per Covid. Des de dijous s’ha registrat 1 defunció, 7 ingressos i s’han donat 16 altes. En un dels casos, el pacient ha estat traslladat a un altre centre hospitalari. Dos més han anat al sociosanitari.

Comptant aquests dos ingressos, al recurs sociosanitari s’hi han produït un total de 6 entrades. S’han donat 5 altes i destaquen les 4 defuncions que s’han produït des de dijous de la setmana passada.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és d’11 persones i hi ha 2 persones confinades per contacte estret amb un positiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *