L’humor surrealista d’en Peyu aterra aquest dissabte a Calella

En Peyu proposa als calellencs rebre plegats a la Sala Mozart l’onada de fred que arribarà aquest cap de setmana a Catalunya. Hi actua demà dissabte a la nit amb el seu espectacle “Peyu i Dani”, el seu tècnic que l’acompanya. El popular humorista català, conegut per les seves col·laboracions en programes de ràdio i televisió, ha explicat a Ràdio Calella TV què inspira els seus textos. Ha dit que li agrada especialment parlar sobre la quotidianitat i situacions que freguen el surrealisme.

En una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV ha explicat que els espectadors reconeixeran en Peyu que surt als mitjans, però que a l’hora de fer teatre aposta per treure-li la punta a la quotidianitat.

“Fem humor sobre la quotidianitat, que és el que més gràcia em fa: personatges com la tieta, la mare, situacions surrealistes que ens trobem quan anem a comprar o amb cotxe; i després quatre hòsties a situacions de l’actualitat política, encara que d’això ja n’estic una mica cansat”, ha explicat.

cartell_peyuCom surrealistes són les situacions en les que s’ha vist quan la gent el reconeix, per exemple, en un bar mentre està dinant.

És un dels efectes de la popularitat, a la que ha arribat sobretot gràcies a la seva participació en el programa APM de TV3, on hi fa la secció Ole Tú de nyaps urbanístics. Ha explicat que, curiosament, és molt ben rebut pels polítics dels pobles on actua. “Realment em sento molt ben atès pels polítics, hi ha un piloteig previ cap a la meva persona i intenten quedar bé. Suposo que ho fan amb la intenció que després no els despotriqui el poble per la tele”, ha apuntat.

L’espectacle Peyu i Dani es farà demà dissabte, 14 de gener, a les 10 de la nit a la Sala Mozart. Les entrades estan a la venda al preu de 8 euros al Museu Arxiu, i demà a taquilla abans de la funció.

Ràdio Calella TV fa el sorteig de dues entrades dobles a través dels perfils de Facebook i Instagram. Només cal clicar m’agrada i compartir l’entrada que s’ha penjat, i demà dissabte al migdia es farà públic el resultat des de les mateixes plataformes socials.

Podeu escoltar íntegrament l’entrevista a en Peyu a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *