L’Institut Català de les Dones posa en marxa la campanya #CorregimlaDesigualtat amb motiu del 8M

La directora de l’Institut Català de les Dones ha explicat a l’Info Migdia de Ràdio Calella Tv els objectius de la campanya #CorregimlaDesigualtat que l’organisme ha posat en marxa amb motiu de la commemoració del 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, enguany centrat en la igualtat en l’àmbit laboral. Catalunya, i segons dades presentades per organitzacions sindicals, la bretxa salarial és del 26% i les dones continuen sent el col·lectiu més castigat per l’atur.

A continació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Núria Balada, presidenta de l’ICS, en la que ha explicat l’objectiu del Cercador d’Expertes que l’organisme ha creat amb voluntat que els mitjans de comunicació donin veu a les dones.

Així mateix, la directora general d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya ha concretat quin és el paquet de deu mesures que s’implementaran des del Servei d’Ocupació de Catalunya per afavorir l’equitat en l’àmbit laboral. Accions que entraran en la programació 2017-2018 i que aborden realitats diverses: des de les dones que han viscut situacions de violència fins a l’abordatge de la qüestió entre les joves.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Mireia Mata, directora general d’Igualtat.

A Calella, l’acte central de commemoració del Dia Internacional de les Dones es farà aquest diumenge 12 de març al Passeig Manuel Puigvert. Queralt Pedemonte farà la lectura del manifest del 8M i, seguidament, es donarà inici a la cinquena edició de la Marca per la Dona Treballadora que organitza l’Associació per a la Promoció de la Dona Treballadora amb la col·laboració de Calella Marxa, Oncolliga i l’Associació Dones de Calella. Les inscripcions costen 6 euros i els beneficis es destinaran a activitats de capacitació laboral. La jornada s’iniciarà a les nou del matí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *