#LliguemUE ja ha mobilitzat a centenars de persones

LLIGUEMUE

Calellencs i gent d’arreu han participat ja a la campanya de suport als refugiats sirians, ara que fa tot just una setmana que està en marxa.

La iniciativa va començar a Calella, i desenes de calellencs, petits i grans, s’han fet ja fotografies amb les mans lligades amb brides. Aquest és el símbol triat per Calella pels Refugiats per denunciar de manera gràfica el mal tracte que reben els refugiats sirians quan arriben a les portes d’Europa i es troben la frontera tancada.

De fotografies n’han arribat des del municipi de Rivas (Madrid), de l’associació Rivas va hacia Palestina. I n’han arribat de Barcelona i rodalies, com Castelldefels, entre molts altres llocs. I des d’Idomeni, el grup català Txarango s’ha unit a ‪#‎lliguemUE‬, a la qual s’hi han sumat també els integrants de Pallasos en Rebeldía.

Ahir dissabte, Dia d’Acció Mundial per als Refugiats, a Barcelona -i a 30 ciutats europees- es va fer una manifestació en favor dels refugiats. A la capital catalana va ser a la Plaça Catalunya. La marxa va acabar a la seu de la Comissió Europea, on es reclamarà una resposta immediata a la situació d’emergència que pateixen els refugiats.Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *