Marta Hernando: “Hem de canviar el públic que ve a Calella”

El nou Neptuno Hotel-Spa del carrer Sant Josep suma qualitat a l’oferta turística de Calella. Les instal·lacions, totalment reformades i ampliades seguint criteris de sostenibilitat mediambiental, es van inaugurar el passat de cap de setmana amb la il·lusió de veure recompensada l’aposta –i la inversió milionària– que ha fet la família Hernando-Corral. Avui al programa La Ciutat, la propietària ha guiat una visita per l’espai de benvinguda que hi ha a la planta baixa del complex d’edificis, on també hi ha un spa. Les instal·lacions estan obertes als clients i al públic de fora, a qui també s’ofereixen serveis de cocteleria, restauració amb productes de quilòmetre 0 i sales de reunions i celebracions.

El passat cap de setmana es va inaugurar el nou Neptuno Hotel-Spa, un nou concepte d’hotel a Calella que aposta per la qualitat i la sostenibilitat mediambiental, amb portes obertes a la clientela exterior que vulgui gaudir de la seva oferta wellness al Shama Spa, prendre un còctel a la barra de La Fàbrica o dinar i sopar al seu restaurant de producte de quilòmetre 0.

La família Hernando-Corral ha completat el projecte de reforma integral de l’antic hotel del carrer Sant Josep després de dos anys d’obres. S’ha executat en dues fases, també com a conseqüència de l’impacte de la pandèmia, i això els ha permès millorar-lo. Fruit d’això, els propietaris van adquirir una finca annexa a les seves instal·lacions, convertint el Neptuno Hotel-Spa en un complex d’allotjament d’alta qualitat –té la categoria 4 estrelles superior– amb serveis exclusius de benestar i gastronòmics, i properament també de reunions.

Marta Hernando ha guiat un tour per les dependències de la planta baixa de l’hotel, on hi ha la recepció, el bar-cocteleria, i una terrassa exterior, amb un disseny modern d’inspiració mediterrània.

Hem fet una inversió milionària, ens hem begut l’enteniment –riu–, però ens que ens creiem el projecte i creiem en Calella. Des de divendres, quan vam obrir, estem tenint molt bones ocupacions. Avui dijous estem amb només 20 habitacions buides, de les 91 que tenim. I el cap de setmana tornarem a tenir ple. Estem molt contents.

La nova versió de l’antic Hotel Neptuno, que suma la quarta generació al capdavant del negoci, compta amb 91 àmplies habitacions que van de la Comfort, per a una sola persona, des de 57 euros la nit, fins la Suite Privilege amb terrassa i jacuzzi exterior, per a dues persones, que es pot contractar a partir de 154 euros la nit.

És un hotel petfriendly que s’ha equipat amb sistemes de generació d’energia sostenibles per a l’autoconsum.

Tenim 72 plaques solars fotovoltaiques, tenim energies renovables arreu. Estem certificats pel Biosphère i hi seguim treballant, perquè és un tema en el qual hi creiem i ens interessa.

Hernando ha explicat que encara els queden alguns detalls per completar el projecte d’hotel que tenen al cap. Crearan sales de reunions i, de cara a l’any vinent, condicionaran el terrat de l’edifici de les habitacions a mode dels rooftops que triomfen a les principals capitals europees, on fer-hi celebracions o passar-hi una estona escoltant música i prenent una copa.

A continuació podeu recuperar l’entrevista a Marta Hernando, propietària del Neptuno Hotel-Spa:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *