El Centre Cultural i Recreatiu, millor companyia al concurs de teatre

Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar celebrant el Premi Millor Conjunt per l'obra "L'home en qui somien les dones quan pensen amb homes"
Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar celebrant el Premi Millor Conjunt per l'obra "L'home en qui somien les dones quan pensen amb homes"

D’altra banda, el Grup Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà amb l’obra «1714, tres-cents anys de setge» s’ha endut el premi per votació popular; al millor muntatge; als segon i tercer millors actors de repartiment i el segon Ex Aequo a la millor actriu de repartiment. Per la seva banda, la companyia pinedenca ha recollit 4 premis més: Joan Gallart com a segon millor director; Bàrbara Ferrer, Anna Estol i Anna Carlota han vist reconeguda la seva interpretació a “L’Home en qui somien les dones”.

També han recollit premi els membres del Grup de Teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada per l’obra «No et vesteixis per sopar»; Acte Quatre de Granollers per l’obra «Les noies del calendari» i la Sala Cabanyes de Mataró per l’obra «Joc de cartes».

Durant el sopar del lliurament dels premis, el president de Joventut Artística, Francesc Playà, ha recordat que l’entitat aposta per acostar el teatre als joves de la ciutat.

En total s’han repartit 29 premis en diferents categories com ara millor muntatge, millor direcció, millor actor, millor actriu i millor actor i actriu de repartiment.

Francesc Playà ha anunciat que a la propera temporada els actors i actrius podran gaudir d’uns nous vestuaris.

Enguany han participat 10 companyies de teatre d’arreu de Catalunya al concurs de teatre Amateur Premi Ciutat de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat