L’Oficina de Català celebra el Dia Mundial de la Poesia amb una lectura de Maria Cardona

L’Oficina de Català ha dedicat el Dia Mundial de la Poesia a l’Any Maria Cardona, de qui es commemora el centenari del seu naixement. Es va fer una lectura dels seus versos a l’espai de record que té al Parc Dalmau, en la qual hi van participar la neboda de la poetessa, Maria Rosa Cardona, i l’actriu Assumpció Ortet; a més dels usuaris i voluntaris per la llengua del recurs local del Consorci per a la Normalització Lingüística del Maresme, que van llegir textos sobre la primavera i la natura al llarg de la passejada que havia preparat Amics del Parc Dalmau.

L’Oficina de Català també està d’aniversari. Aquest 2022 es compleixen trenta anys de la seva obertura a Calella, donant continuïtat a la tasca endegada inicialment pel professor de català, escriptor i periodista Francesc Grau i Viader (1920-1997).

cursos oficina de català

Aula de català a la Fàbrica Llobet-Guri

Justament aquests dies s’han obert les inscripcions per als cursos de diferents nivells que es fan al centre de formació de la Fàbrica Llobet-Guri. S’han de fer a través de la pàgina web cpnl.cat. S’ofereixen cursos en la modalitat presencial de nivell bàsic 3 (dilluns i dimecres a la tarda), elemental 3 (dilluns i dimecres al vespre) i intermedi 2 (dimarts i dijous al matí). També hi ha l’oferta de tots els nivells en línia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *